Den kulørte time

Den tidligere landsholdsspiller Frank Pingel har fortalt en historie fra omklædningsrummet i 90'erne, og det får panelet til at diskutere, hvis urin, de helst ville drikke. Og hvad det skulle koste!

Pinborg gennemgår ugens kendte kriminelle. Der har været hele tre af slagsen. Den første har fusket med et handicapskilt. Den anden er Jon Nørgaard, der begik indbrud, og den tredje er Jakob Olrik, der blev dømt for vold.

Og så giver Durek den gas med et nyt boyband. Hør til sidst i udsendelsen, hvordan det lyder.


Den kontante time

Filminstruktør Christoffer Guldbrandsen er med i studiet, hvor han fortæller om sin dokumentar, der handler om Roger Stone, som har været 'frenemies' med Donald trump gennem 40 år. Guldbrandsen fortæller om sit eget forhold til Stone - og om den nærdødsoplevelse, der nærmest blev en velsignelse.

Studiet begynder også at læse navneannoncer op, fordi Jonas er faldet over en rigtig bommert i Kristeligt Dagblad. De kom til at kalde en afdød kvinde for nazist og KKK-medlem. Upsi!

Boligpriserne falder, banker krakker og nu begynder de dårlige historier at dukke op om top-bankfolk. Derfor har vi besøg af Andreas Steno, der er investor, som kan fortælle vilde historier om især Suisse Credit, der har ført en noget anderledes (og måske amoralsk) forretning.

Din vært er Ditte Okman.

Programmet er produceret af Sarah Bech.