Den kulørte time

Det kom ikke som en overraskelse for Janni Ree, da hendes mand Karsten i sidste uge fik diagnosen demens. Der er 25 år mellem Janni og Karsten Ree, og til september har de været et par i ti år. Men da Karsten i sidste uge fik diagnosen demens, var det Jannis største frygt, der blev en realitet. Janni er med i studiet og fortæller, hvordan Karstens diagnose har påvirket hende.

Den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting har ifølge vidner slået en anden mand i hovedet til en Helmig-koncert i Vejle. Tøfting selv erkender, at han havnede i tumult.

Og så skal Britney Spears skilles. Igen. Og imens har sangerinden købt sig en stripperstang, som hun ivrigt deler videoer fra.

Den kontante time

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er med. Hun havde for længst luret, at Esben Lunde Larsen er homoseksuel.

Seniorkorrespondenten har desuden også et bud på, hvordan det kommer til at gå Jakob Ellemann-Jensen - og kan afsløre, hvor og hvordan Jon Stephensen blev fyret af Lars Løkke Rasmussen.


Og så taler panelet om Tony fra Kanal 5-programmet "Grænseløs kærlighed" og hans elskede ladyboy. Det får Kirsten til at fortælle om sin egen sexferie på Jamaica.

I panelet sidder også Niels Pinborg, Morten Crone Sejersbøl og Janni Ree. Din vært er Ditte Okman. 

Programmet er produceret af Sarah Bech.