Lyt til artiklen

Det, vi taler om

I den kulørte time sladrede vi om Dittes deltagelse i DR podcasten "Du kender typen", om det elendige Melodi Grand Prix, om Jan Swyrtz fra Luksusfælden og om en pornostjerne, der er ramt af en ukendt sygdom.

I denne uges kontante time sladrede vi om dommen, der er faldet i sagen om Bettina Jensen og alle de millioner, hun har givet til hendes veninde Mariann Færø, mens hun var ansat i Rigspolitiet. BT-journalist Søren Ishøy er i studiet og fortæller om sagen.
Og vi sladrede også om lederen af kunstmuseet i Ilulissat der er blevet fyret. Problemet er at flere vidste det, før han selv gjorde, blandt andet Jim Lyngvild som er aktuel med en udstilling på museet.
Til slut havdevi besøg af botox-kongen Kim Novaa, som forklarede hvordan botox kan få dig til at se mere troværdig ud, og om Putin mon er fyldt med botox?

I dagens panel sad Jakob Steen Olsen, Niels Pinborg, Twerkqueen Louise Kjølsen og Jacob Heinel Jensen. Udover det sladrende panel havde vi også besøg af journalist på BT Søren Ishøy og botoxkongen Kim Novaa.
Ditte Okman var vært.