Det, vi taler om

Denne uges udssendelse startede ud lidt dystert med et dyk ned i Nicki Billes traumer og dæmoner, og så sladrede vi om, hvorfor Prins Harry ikke mødte op til sin egen farfars mindehøjtidelighed i London, om Bruce Willis der har fået konstateret Afasi. Og vi havde forfatter Anna Grue med på en telefon til at fortælle os om hvordan hun lavede et walk-in på hendes ejendomsmægler og en ung kvinde, der lå og bollede i hendes soveværelse.

I den kontante time sladrede vi om, hvad der skete for Will Smith til dette års Oscars. Hvordan er vold i kærlighedens tegn pludselig blevet okay?
Og så har Barbara Bertelsen i dag være til genafhøring i Minkkommissionen. Og da en lytter havde skrevet ind til os, at det idag var en special dag i astrologiens tegn, havde vi selvfølgelig Astrolog Anjuska Palitzsch Petersen med på en telefon for at fortælle os, hvordan Barbara Bertelsens stjernetegn og dagens nymåne kunne påvirke genafhøringen. Vi sluttede af med en opfølgning på sidste uges historie om en fyring på Musikkonservatoriet.

I ugens program havde vi besøg af Per Kuskner, Jacob Heinel Jensen og Nikolaj Vraa.
Ditte Okman var din vært.