Se og Hørs overvågning af kendte danskeres kreditkort var systematisk og foregik over flere år. Det viser tre interne mails, som BT offentliggør i dag.

Allerede den 29. september 2008 blev daværende chefredaktør Henrik Qvortrup og fire andre medarbejdere orienteret om, at bladets hemmelige kilde "har indtil i aften kl. 24 til at finde nye navne". Mailen var afsendt af Kasper Kopping, journalist på Se & Hør og manden, der plejede kontakt til den hemmelige kilde.

At overvågningen er systematisk og strækker sig over flere år dokumenteres i en ny mail sendt året efter. Den 2. juni 2009 efterlyser journalist Kasper Kopping i en mail, sendt til nyhedschef Lise Bondesen og tre menige journalister på bladet, på ny navne ' til rækken af kendisser, vores tys-tys kilde skal have på listen', og den 5. marts 2010 -17 måneder efter mailen til blandt andre chefredaktør Henrik Qvortrup -efterlyser journalist Kasper Kopping igen ' nye navne'.

I en mail sendt til bladets nye chefredaktør, Kim Henningsen, redaktionschef Kim Bretov, nyhedschef Lise Bondesen og 10 andre medarbejdere på bladet hedder det, at ' vores tipper kan gå ind i morgen og lede efter nye navne i systemet (kreditkort).

Og KUN i morgen. Det er svært og risikabelt at gøre løbende for ham. Hvis I har nogle navne, som er aktuelle lige nu, og som det vil være godt at have kreditkortoplysninger på, så giv lyd a. s. a. p. -' ASAP' er amerikansk, betyder ' as soon as possible', så hurtigt som muligt.

Denne seneste mail, som BT er i besiddelse af, viser endnu tydeligere, at overvågningen vedrører kreditkort, at overvågningen er systematisk -over mange måneder -at der flere gange tilføres nye navne og at dét, kilden gør, er ' svært og risikabelt' at gøre ' løbende.' Det understreges igen, at kilden udfører sit systematiske overvågningsarbejde på udtrykkelig bestilling af Se og Hør.

Afsløringen af, at BT er i besiddelse af de tre mails, medførte onsdag aften, at syv medarbejdere på Se og Hør samt to medarbejdere på Billed-Bladet, som alle har stået som modtagere af de nævnte mails, blev sendt på ubestemt ferie.