Flere fremtrædende værter på Danmarks Radio har fået deres kreditkorttransaktioner overvåget af Se og Hør. Læs de kendtes reaktioner på de nye oplysninger her.

De højt profilerede journalister og studieværter er blot nogle af de mindst 86 personer, som ugebladets kreditkortspion - i perioden 2008 til slutningen af 2011 - har sendt dybt fortrolige oplysninger om til Se og Hørs journalister.

Det skriver BT lørdag, der kan offentliggøre navnene på de 86 overvågede danskere.

Læs også: Mindst 86 overvåget af Se og Hør: Kæmpe erstatningskrav mod Aller på vej

Overvågningslisten afslører, at udover de i forvejen kendte ofre for Se og Hørs overvågning som prins Joachim og prinsesse Marie, Janni Spies, Michala Kjær, komikeren Casper Christensen, tv-værten Line Baun Danielsen og den radikale politiker Morten Helveg Petersen, så er fodboldkoryfæerne Michael og Brian Laudrup og Peter Schmeichel samt musikere som Infernals Lina Rafn og Aqua-parret Lene Nystrøm og Søren Rasted, den dømte forretningsmand Klaus Riskær Pedersen, rockeren Brian Sandberg, komikeren Frank Hvam og reality-personligheden Sidney Lee også blevet overvåget.

TV-Avisens Kim Bildsøe Lassen er vred over Se og Hørs overvågning:

- Det er grænseoverskridende, og jeg håber, at de folk, som har stået bag, forstå, hvad det er, de har lavet. Jeg synes, at jeg har hørt meget a la ‘jamen, jeg havde ikke helt indsigt i hvad og hvordan.’ Men det er bare grænseoverskridende, og de har udmærket godt vidst, hvad det var de lavede. Jeg håber, at de ansvarlige bliver straffet behørigt, siger han.

Hans kollega, journalisten Steffen Kretz, er på linje:

- Det er sørgeligt, at nogen vil synke så dybt. Men der er ikke længere noget, som bør overraske nogen i den sag. Nu må jeg først danne mig et overblik over omfanget af misbruget. Derefter vil jeg tage stilling til, hvad jeg vil gøre ved det. Men der er vist ingen tvivl om, at der er foregået noget ulovligt, siger Steffen Kretz.

Vært på Aftenshowet, der ligesom TV-Avisen sendes på DR1, Louise Wolff, er ‘forarget over’, at hun er blevet overvåget:

- Det her viser, hvor skrøbeligt et system, vi har - og hvor fuldstændigt latterligt det er, at der ikke bliver passet bedre på vores oplysninger. Det her kunne ramme hvem som helst. Nu vil jeg tale med andre om, hvordan jeg skal forholde mig til det. Det er helt nyt for mig, siger Louise Wolff.

Se og Hørs overvågning af mindst 86 danskere fremkalder også vrede hos andre kendte personer, som BT har talt med:

Lene Balleby, kommunikationschef i Hoffet:

- Vi betragter det som en alvorlig sag, men vi har ikke yderligere at tilføje på nuværende tidspunkt. Vi har tillid til, at de relevante myndigheder kommer helt til bunds i sagen.

Christian Scherfig, advokat og ven med prins Joachim:

- Det er voldsomt ubehageligt, at jeg på den måde har været overvåget. Jeg har ikke gjort noget eller købt noget, der ikke tåler dagens lys, men det er alligevel intimiderende. For Se og Hør kunne jo sætte oplysningerne i den kontekst, som det ønskede og lave en historie ud fra det.

Reimer Bo, tidligere tv-vært:

- Det er noget forbandet svineri og meget ulovligt. Jeg har fuld tillid til, at de ansvarlige for det her, får en straf, for jeg kan se, politiet har sat de skarpeste folk på sagen.

Kim Drejs, fodboldspiller i Næstved Boldklub:

- Det kommer egentlig ikke bag på mig. Det har helt sikkert foregået, da Line (Baun red.) og jeg var på ferie på Sardinien. Vi skiftede fly tre gange under turen for at være sikre på, at ingen vidste, hvor vi skulle hen. Alligevel fandt Se og Hør os. 

Heine Fernandez, tidligere fodboldspiller:

- Det er helt syret og grotesk. Hvor fanden er vi henne, hvis man ikke engang kan have sit kreditkort i fred, det er sgu langt ude, siger Heine Fernandez, der nu vil overveje at deltage i et gruppesøgsmål mod Se og Hør.

Michael Bjørnson, sanger/tv-personlighed:

- Så vanker der penge. Det fryder mig meget, at der endelig kommer bevis på, at jeg er blevet overvåget. Så kan jeg lægge sag an mod de svin. De ting, der er kommet frem om min person, har været en sag mellem mig og min familie. Derfor fortjener Kim Henningsen og resten af de involverede at komme i fængsel for at offentliggøre så personlige oplysninger. Det er virkelig forløsende.

Camilla Miehe-Renard, Tv-vært:

Det er virkelig godt, at der bliver gravet til bunds i den her sag. Jeg vil nu tale med min mand (Nicolai Gohs red.) om, hvad vi skal gøre, og om vi eventuelt skal lægge sag an mod Se og Hør.

Jarl Friis-MIkkelsen, Tv-vært:

- Det overrasker mig egentlig meget, at jeg står på den liste, for det virker ikke til, at Se og Hør har brugt mine personlige oplysninger til noget. Men jeg har mange venner, som også er blevet overvåget og hvis oplysninger er blevet misbrugt, og derfor er det godt, at det her kommer frem i lyset, siger Jarl Friis-Mikkelsen, som ikke umiddelbart vil gå videre med sagen.

Brian Sandberg, rocker:

- Jeg synes, det er meget mærkeligt, for de bekendtgjorde på et tidspunkt, at de ikke ville skrive om rockere, fordi det var med til at glorificere os. Men samtidig ville de åbenbart gerne overvåge mig, og det forstår jeg ikke noget af, siger Brian Sandberg, der vil få sin advokat til at kigge sagen igennem for at se, om der er grobund for et civilt søgsmål.

Frederik Fetterlein, tidl. tennisspiller:

- Det er jo sindssygt. Selvfølgelig har der været episoder, hvor jeg har lavet nogle dumme ting, og hvor Se og Hør som de eneste har haft viden om det. Og det har altid undret mig, hvordan de har kunnet komme i besiddelse af så private oplysninger. Det er virkelig krænkende. Det er helt forkert brug af journalistik og giver overhovedet ingen mening. Jeg har talt med flere af mine bekendte, som også er blevet overvåget, og som overvejer at lægge sag an. Jeg vil tale med min advokat om, hvad jeg skal gøre.

Rene Dif, sanger:

- Jeg er dybt chokeret. Det er grænseoverskridende, og det gør mig da lidt sur. Det rager ikke dem, hvad jeg bruger mine penge på. Tænk at snage i andres liv på den måde. Jeg håber, at dem, der står bag, bliver dømt.

- Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvornår de helt præcist har overvåget mig. Jeg er flere gange blevet ringet op i udlandet af Se og Hør, hvor jeg har undret mig over, hvordan de har vidst, at jeg befandt mig lige der. Nu er der pludselig mange brikker, der falder på plads, siger Rene Dif, som endnu ikke har taget stilling til, om han vil lægge sag an mod Se og Hør.

Klaus Riskær, dømt forretningsmand:

- Det overrasker mig ikke, at jeg er på den liste, men jeg vil ikke stille mig op og kræve alt muligt. Men der hvor intimideringen ligger er, at de kan se, hvor man er.

Stig Tøfting, tidligere fodboldspiller:

- Jeg føler mig krænket, og jeg vil gå videre med det. Det er et stort brud på privatlivets fred. Et er at du bliver fotograferet på stranden eller et andet sted. Det gør de uden at gøre opmærksom på det. Noget andet er, at de går ind og henter oplysninger, som er meget fortrolige. Det er jeg meget utilfreds med, og jeg agter at gå videre med det.

Jackie Navarro, blogger:

- Det synes jeg er fuldstændig vildt. Jeg er helt rundt på gulvet lige nu. Det er da så sindssygt, at de har gjort det. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal reagere. Jeg er rystet. Det er voldsomt.