Nogle ulmende flammer på tagetagen i en ejendom var sandsynligvis startskuddet på glohedt mareridt i Valby.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det fortæller bt.dk's reporter på stedet, der ankom minutter efter brandmændene. 

Den brand, der lige nu hærger en ejendom på Valbygaardsvej 44 i København udviklede sig trinvist, beretter indsatsleder Mads Graversen fra hovedbrandstationen i København.

ER DU BERØRT AF BRANDEN? SKRIV TIL BT.DK PÅ 1929@BT.DK


SE BILLEDERNE:
Brand, dagen derpå


LÆS OGSÅ:Inden der blev slået alarm klokken 15.21 havde den sandsynligvis ulmet i et stykke tid i ejendommens øverste etage ved skorstenen. 

Dagens kraftige vind på ni meter i sekund er med til at optrappe flammerne og resulterer i det, der hedder en røggaseksplosion. Det betyder, at den heftige varmeudvikling har pakket sig, hvilket resulterer i, at røgen sætter ild til alt, fortæller Mads Graversen. 

Ifølge indsatslederen er der stadig brand i opgangen, mens taget er helt brændt ud. 

- Lige nu kæmper vi for at redde de underliggende lejligheder, fortæller Mads Graversen til bt.dk, der betegner det som 'en meget voldsom brand'. 

Så vidt indsatslederen er orienteret, har der ikke været nogen personskader, lyder meldingen til TV 2 News. 

Flere ambulancer, sprøjtevogne, stigevogne og andet mandskab er mødt frem for at få has på den brand, der lige nu hærger en ejendom på Valbygaardsvej.

Ifølge bt.dk's udsendte er der både mandskab i stiger, der sprøjter vand på flammehavet. Desuden er der mænd inde i stueetagen.

Bt.dk følger sagen løbende.