’Jeg i live. Du ved, jeg står og venter. Du ved, jeg stadigvæk tænker på dig …’

Sådan synger Burhan G i sin fortolkning af Sanne Salomonsens og Thomas Helmigs hit fra 1989.

Men det er ikke kun Burhan G, der har taget sangen til sig. Det har det rytmiske kor fra Lindevang Kirke på Frederiksberg, ’Vocalicious’, også, og det kom de mange passagerer, der i går steg på metroen på Forum Station, til gode.

LÆS OGSÅ: Video fra dansk metro hitter: Pludselig blev turen hjem fra arbejde meget bedre

I anledning af Spil Dansk-dagen i går brød ’Vocalicious’ nemlig ud i en flashmob, hvor korets medlemmer havde fordelt sig i metroen, og én efter én pludselig brød ud i sang.

I dag forklarer Mads Granum, der er korleder for ’Vocalicious’, hvorfor.

»I anledning af Spil Dansk-dagen synes vi, det kunne være sjovt at lave en flashmob på Frederiksberg. Det sjove ved flashmobs er, at vi jo kommer helt tæt på publikum. Vi får en masse sjove reaktioner på det, vi laver. Det er noget helt andet, end når vi spiller koncert,« fortæller Mads Granum, korleder for ’Vocalicious’.

Og reaktioner fra passagerne i metroen var der da også masser af, fortæller han.

»Der var mange forskellige reaktioner. Der var ingen, der blev sure eller vrede, men der er folk, der bliver forskrækkede, når den der sidder ved siden af, pludselig begynder at synge. Nogen trækker sig måske lidt væk. Men der var rigtig, rigtig mange smil, vink og klapsalver.«

»Vi fornemmer, at stemningen bliver højnet. Der er rigtig mange, der begynder at kigge på og synge med. Så folk bliver glade. Fællesskabsfølelsen bliver helt klart styrket,« lyder det fra Mads Granum.

LÆS OGSÅ: Dramatisk optrin fanget på video: Unge kvinder hånede hjemløs - men så greb Hans Pilgaard ind

Flashmob’en fra metroen er siden gået viralt, da en af metroens passagerer filmede optrinnet og efterfølgende lagde det op på Facebook.

Det var dog ikke den eneste flashmob, som gruppen lavede i går. Gruppen var i løbet af flere timer forbi forskellige steder på Frederiksberg for at overraske københavnerne på gaden i anledning af Spil Dansk-dagen.