____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den aarhusianske buschauffør Hans Horsten var i den grad ved at få morgenkaffen galt i halsen, da han hørte, at de aarhusianske boligforeninger har lavet et Nintendo Wii-spil, hvor det gælder om at kaste sten mod en bus. 

- Det her er så forkasteligt og provokerende, at jeg næsten ikke har ord for det. Jeg har jo kollegaer, som aldrig kommer sig psykisk over de her ting. Prøv at tænk på, hvad det gør ved én, når en brosten kommer flyvende gennem ruden, man er jo virkelig bange, siger han.Og Hans Horsten ved, hvad han snakker om. Han blev mellem jul og nytår sidste år udsat for flere stenkast, da han kørte sin busrute 3A i Tilst ved Aarhus.

- Første gang var en aften, hvor der pludselig bliver kastet en brosten ind i forruden. Den gik heldigvis ikke igennem. To dage senere bliver der så kastet en sten ind gennem sideruden, hvor der sidder en passager. Passageren var helt apatisk, så jeg får stoppet bussen. Idet vi går ud står der så to 14-15-årige araberdrenge 30-35 meter væk og kaster videre. En sten havde ramt mig i hovedet, hvis ikke jeg havde dukket mig, forklarer han. 

Stenen ramte i stedet Hans Horsten i skulderen, og 3As busrute blev kort efter 
omdirigeret fra Tilst-området for at skåne de angste chaufførerne

Hans Horsten nægter at opgive sit job, som buschauffør. Og selvom spillet er lavet af de aarhusianske boligforeninger for at sætte fokus på at bussen stopper med at køre i området, når man kaster sten, så er han bange for at det får præcis den modsatte effekt end ønsket.  

- Jeg skal ud at køre i Gellerupparken senere i dag, og den her video har da gjort mig mere bange for, hvad der nu skal sker. Jeg er bange for, at de her knægte hører om det her spil, og synes det er sjovt at angribe os igen. Så jeg er ekstra på vagt nu og stopper ikke bussen, hvis der står nogle jeg ikke er trygge ved, siger han. 

Hans Horsten opfordrer de aarhusianske boligforeninger til at handle hurtigt på chaufførernes kritik. 

- De skal trække det spil tilbage - nu. De har måske de bedste hensigter, men unge lømler tænker jo ikke ligeså pædagogisk, som det måske er tiltænkt, og det her spil risikerer derfor at gå ud over flere buschauffører eller måske brandmænd eller politifolk i de her områder.