Politiets efterforskning af Se og Hør-skandalen er så omfangsrig, at politiet endnu ikke har genafhørt en af sagens mest centrale personer - kreditkortkilden.

Mens han venter på igen at skulle indfinde sig på politigården i Albertslund ved København følger den 45-årige mand, der igennem flere år fodrede Se og Hørs-journalister med dybt fortrolige oplysninger om kendte og kongeliges brug af kreditkort, sagens udvikling.

Men han er stadig kun afhørt en enkelt gang af Københavns Vestegns Politi, der efterforsker sagen, som eksploderede i medierne den 28. april, da BT første gang skrev om Se og Hørs ulovlige, systematiske overvågning af kendte og kongelige.

- Det blev efter afhøringen aftalt, at han skulle afhøres igen, men det er ikke sket endnu. Politiets efterforskning af sagen er større, end jeg lige havde regnet med, og det forklarer det nok, siger kreditkortkildens advokat, Michael Juul Eriksen, til BT.

Hvordan har han det?
- Han tager tingene, som de kommer. Vi holder øje med de afhøringsrapporter, der kommer ind og tager den derfra.

Hvad siger han om de ting, der kommer ind?
- Det har indtil videre mest været en envejskommunikation, men jeg skal have et møde med ham inden alt for længe, hvor vi går det igennem sammen. Men planen var, at han skulle til afhøring hos politiet igen, men det er så ikke sket, siger Michael Juul Eriksen.

Han oplyste tidligere torsdag til BT, at kreditkortkilden har afvist at afgive forklaring til Aller Medias egen undersøgelse:

- Vi har takket nej til at deltage. Jeg finder det problematisk, at der tilsyneladende er en sideløbende efterforskning i forhold til politiets efterforskning. Og på den baggrund vil jeg meddele politiet at så længe, der sideløbende bliver tilvejebragt materiale, som vi ikke kan se, så ønsker min klient ikke at tale, før vi har set det materiale, der er kommet frem i Aller, siger han.

Advokaten oplyser, at hans klient på nuværende tidspunkt hverken nægter eller kender sig skyldig i de sigtelser om blandt andet hacking, som han har hængende over sit hoved.