____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mellem 50 og 100 mennesker tog imod Im og hendes mor i Aalborg Lufthavn. De mange mennesker er en blanding af voksne og børn fra Ims skoleklasse, og flere af dem står klar med balloner og flag.

Da den store kødrand af mennesker endelig fik øje på Im og Suthida Nielsen gennem skydedørene til ankomsthallen, så havde de fleste ualmindeligt svært ved at holde sig bag 'adgang forbudt'-skiltet. Især klassekammeraterne ilede frem mod Im, der så meget overvældet ud, for at give hende et stort kram.

Blandt de fremmødte er også Im Nielsens farmor og farfar. Farfar løftede hurtigt Im Nielsen op i sine arme. Begge Ims bedsteforældre er for nyligt kommet hjem fra Thailand, hvor de har besøgt Im og Suthida Nielsen, men alligevel er de enormt glade for at have Im og Suthida Nielsen hjemme igen.

- Det er så dejligt, at alle tankerne og uvisheden er væk. Nu ved vi, at de kan fortsætte livet i fred og ro og at alt nok skal blive godt, siger Im Nielsens farmor.

Efter velkomsten i Aalborg Lufthavn går turen til Aabybro, hvor Im og Suthida Nielsens gamle lejlighed står klar. Præcis som da de forlod den, for venner og familie har sørget for at rykke møblerne ind igen, efter Suthida Nielsen og Im blev sendt ud af landet i november.

Lørdag aften står den på afslapning. Farmoren og farfaren skal drikke noget kaffe og spise sammen med deres hjemvendte familie Drikke, men ellers skal der bare slappes af, fortæller farmoren.