Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I dag - mandag - afgøres det formentlig, om 14-årige Frida og hendes veninde, Felicia, får erstatning fra Københavns Kommune efter de faldt ned fra en bro, da et rustent rækværk knækkede

I dag - mandag - afgøres det formentlig, om 14-årige Frida og hendes veninde, Felicia, får erstatning fra Københavns Kommune, efter de tidligere i år faldt ned ved Dronning Louises Bro på Nørrebro i København, da et rustent rækværk knækkede.

Teknik- og Miljøforvaltningen har haft eksterne advokater til at undersøge, om kommunen har et ansvar og dermed skal udbetale erstatning til de to 14-årige piger, som kom til skade. Frida er nu lam fra livet og ned, mens Felicia pådrog sig en hjernerystelse og en brækket næse.- Vi håber meget, at Forvaltningen kommer med en afgørelse, men vi tør ikke tro på det, efter de forskellige meldinger den er kommet med den seneste tid, siger Birgitte Jersø, der er mor til Frida.De eksterne advokater har afleveret en foreløbig vurdering i sagen. Der står, at der kan være et juridisk grundlag til at udbetale erstatning. I dag kommer den endelige vurdering, hvorefter det forventes, at Københavns Kommune kommer med sin afgørelse.

 

Og den har været længe undervejs, hvis man spørger familien Jersø. 

- Det har været meget forvirrende, at de har skiftet mening flere gange i forhold til erstatningen. Vi har mistet tilliden til den forvaltning, men vi håber, at afgørelsen nu kommer endeligt, så vi kan komme videre, siger Birgitte Jersø.

Får de ikke erstatning, er pigernes advokat klar til at lægge sag an mod Kommunen.

Andre læser også