Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Københavns Kommune anerkender sit ansvar for faldulykke, og det er en stor glæde for familien Jersø.

- Det er en rigtig, rigtig god nyhed. Jeg var bange for, at de ikke ville tage ansvar, men bare give en erstatning. Nu gør de begge dele, så vi er rigtig glade, siger Birgitte Jersø, der er mor til 14-årige Frida, som er blevet lam fra navlen og ned som følge af ulykken.

De to veninder - Frida og Felica - styrtede tidligere i år mere end fire meter ned, da et rustent rækværk knækkede ved Dronning Louises Bro på Nørrebro i København. Frida er nu lam fra navlen og ned, mens Felicia brækkede næsen og pådrog sig en kraftig hjernerystelse ved ulykken.

Efter flere ugers tovtrækkeri blev det i dag - mandag - endeligt afgjort, at Kommunen giver de to 14-årige piger erstatning. 
 
- Nu kan vi fokusere på alt det, der er vigtigt. Vi skal have Frida hjem, have styr på hendes skolegang, og få en hverdag til at hænge sammen på en helt ny måde, efter hun har fået det her handicap. Så nu kan vi fokusere på det, der er det vigtigste overhovedet. Så vi har det rigtig godt og dejligt lige nu, siger Birgitte Jersø.

Og den gode nyhed skal selvfølgelig fejres. 
 
- Frida har fået en sej cykel, så måske vi skal ned og have en is ved Langelinie, siger Birgitte Jersø.

Andre læser også