Tirsdag lagde på satire-gruppen FunnyHaha et manipuleret billede af Mascha Vang op på sin Facebook-side. Det er ikke er faldt i god jord hos især BT's læsere.

Den tidligere reality-deltager Mascha Vang blev lørdag slået ned på Casper Christensens natklub, Sunday, i det indre København. Tirsdag lagde komikerens egen satire-gruppen, FunnyHaha, et billede op på deres Facebook-side af en tydelig forslået Mascha Vang med teksten: 'At få tæsk er ligesom at træne - man er mest øm på tredje dagen'.

Billedet er manipuleret, men alligevel har det vakt harme på BT's Facebook-side.

HVAD MENER DU OM JOKEN? DELTAG I DEBATTEN PÅ FACEBOOK HER

- Manden er og har altid været rådden i bøtten - han skulle ha en lussing så han rendte sidelæns i 14 dage, skriver Niels B Mørkøre

- Skulle det være sjovt,så har jeg fuldstændig mister min humoristiske sans, skriver Lissi Nielsen

- Hvad sker der liiige for ham. Han har da klart mistet min respekt. At bruge det som en dårlig joke,,, usmagelig. Er han da blevet en hel stjernetosse???, lyder det fra Nina Kristensen

- Det har aldrig været god opdragelse, der prægede denne mand. Nu viser det sig så, at han også er dum og hjerteløs, skriver Åse Rasmussen.

- Av for den da idioten der gjorde dette er totalt syg i bolden. Jeg vil ønske Mascha rigtig god bedring, skriver Britta Jensen.

Liv Holm Andersen, der er integrationsordfører for de Radikale Venstre, finder heller ikke billedet for særlig morsom.Se hele debatten om billedet her.

FunnyHaha fjernede få timer efter billedet og undskyldte med teksten:

- Joken gik ikke på at Mascha har fået tæsk. Det er synd for hende, og det er forfærdeligt. Joken går på at hun selv her på tredjedagen stadig forsøger at malke al omtale hun overhovedet kan ud af episoden. Det er den valuta de lever af, og det var det vi ironiserede over. Vi anerkender at folk er blevet stødt og har fjernet det igen. P.S Casper har intet med det at gøre. Han er i L.A hvor han p.t ligger og sover.