Lyt til artiklen

Det var et uhyggeligt syn, der mødte en gruppe strandgæster søndag aften. De opdagede en mand i flammer, der kom vaklende ned fra klitterne og søgte mod havet. Manden blev straks fløjet til hospitalet, og hans tilstand er yderst kritisk.

Det var omkring klokken 18 søndag aften, at strandgæsterne opdagede den brændende mand på Uggerby Strand i Nordjylland.

- Der er nogle, der er ude at gå tur på stranden, da de ser manden komme oppe fra klitterne. Han er overtændt og vakler ned mod vandkanten. De får ham heldigvis hjulpet ned til vandet, hvor de så får øset noget vand på ham og tilkaldt hjælp, siger vagtchef Henrik Beck ved Nordjyllands Politi til BT.

Ved du noget, så tip BT på 1929@bt.dk

Først forlød det, at den svært forbrændte mand blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, men ifølge vagtchefen er helikopteren muligvis blevet omdirigeret til Aalborg Universitetshospital.

- Manden tilstand er yderst kritisk. Det må siges at være meget alvorligt, siger vagtchefen.

Det vides endnu ikke, hvad der er gået forud for den uhyggelige hændelse, men det ser ud til, at der kortvarigt har været ild i noget beplantning i det område, hvor manden blev fundet.

Politiet stod på bar bund med hensyn til mandens identitet, men ifølge nordjyske.dk er de kommet et skridt nærmere efter et par timers efterforskning.

- En kvinde har ringet og sagt, at hendes mand forsvandt i eftermiddag, og de få ting, som vi har, passer på manden, siger Henrik Beck til nordjyske.dk.

I nærheden af det sted, hvor manden fik hjælp, fandt man en nøgle til en Mercedes, og i klitterne fandt politiet et par sandaler. Manden, der forsvandt i eftermiddag, havde netop sandaler på og kørte Mercedes.


Artiklen opdateres...