Da Thomas Castberg, kreativ direktør i Skagen Group og B.T.s madekspert, bliver bedt om at udpege, hvad han mener er den mest overvurderede fødevare, er han ikke i tvivl.

Spørgsmålet bliver stillet i den seneste udgave af podcasten Spar Kassen.

»Det er østers. Og det er uden sammenligning,« siger Thomas Castberg:

»Jeg kan ikke. Jeg får gag-fornemmelse af det. Jeg forstår godt teorien, og jeg kan også lave mad med østers. Og ja: Det er en fin spise. Du spiser stort set et levende dyr, der ligger i sin egen saft,« siger Thomas Castberg:

»Men jeg bryder mig dælme ikke om det. Så østers er uden sammenligning det mest overvurderede. Ingen ved siden af, ingen over.«

Fremover kan du også stille Thomas Castberg madrelaterede spørgsmål, som han besvarer i podcasten Spar Kassen. Send dit spørgsmål til penge@bt.dk. 

Thomas Castberg er nu en fast del af podcasten Spar Kassen. Hør det seneste afsnit, hvor vi kommer forbi ugens penge-finte, en opskrift i Castbergs køkken og hans bud på den mest overvurderede fødevare.

Husk at følge podcasten i din podcastapp. Lyt hos Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.