Uden Alberto Contador er der én gigantisk favorit til Touren 2011 - og han hedder Andy Schleck, mener sportschef Jacob Staehelin

Der var lagt op til den helt store duel mellem Contador og Schleck Den Yngre i 2011. Det sætter 50 pictogram clenbuterol efter alt at dømme en stopper for, og derfor er der lagt op til en suveræn Andy Schleck-sejr i Tour de France 2011, mener B.T.s sportschef, Jacob Staehelin.

- Jeg kan umuligt forestille mig, at Alberto Contador slipper med en karantæne, der er så kort, at han vil være i spil til Touren. Det vil Wada ikke tillade, fordi præcedens taler imod, og dermed åbner op for forskelsbehandling i stjernernes favør. Ergo - sejren er din, Andy Schleck. Du er kaptajn på det stærkeste hold, du er den bedste bjergrytter og din svaghed i enkeltstarterne bliver ikke udstillet. Din største fjende kan endda blive dig selv. Er du kynisk nok til at lade storebror tilbage, når muligheden for at dolke modstanderne kommer? Den kynisme tror jeg på, Andy har opbygget. Og så ser jeg ikke de ryttere, der kan true, skriver Jacob Staehelin i sin blog.

Læs hele bloggen her.