Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den omfattende tortur af en 20-årig indsat i Statsfængslet i Ringe kostede i dag de fire bagmænd mellem fem måneder og to års fængsel

De to hovedbagmænd bag det grove overgreb blev henholdsvis idømt et og to års fængsel. Den 23-årige Casper Hansen blev idømt to års fængsel, hvorimod den 22-årige Martin Bloch Nielsen blev idømt et års fængsel for det grove overfald.

Yderligere to tiltalte i sagen, der begge er 21 år gamle, slap med en dom på fem måneders fængsel. De mildere domme skyldes, at de to kun medvirkede til en del af torturen.De fire dømte har alle nægtet at stå bag de voldelige overfald, hvor den 20-årige medfange, ifølge anklageskriftet, blev bundet og i en timelang torturlignende afstraffelse blandt andet blev sparket, slået, udsat for elektrisk stød og blev tvunget til at udføre oralsex på overfaldsmændene.

Den værste del af torturen mod det 20-årige offer skete den 22. april i år, hvor især 23-årige Casper Hansen og 22-årige Martin Bloch Nielsen var aktive i volden og ydmygelsen af den sagesløse medindsatte.

Den omfattende tortur kostede altså i dag de to hovedbagmænd bag det grove overfald henholdsvis et år og to års fængsel.

Da volden begyndte mod den 20-årige mand i Statsfængslet i Ringe, havde han kun afsonet i to dage på stedet.

Andre læser også