Seks biler stødte tidligere i morges sammen undervejs mod København og spærrede i mere end to timer for trafikken mellem Danmark og Sverige. Uheldet er skete på den svenske side af broen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Efter at have været lukket i mere end to timer er Øresundsbroen nu igen åben for trafik.

Fire personer blev efter ulykken kørt på sygehuset efter, hvor i alt seks personer var involveret, skriver Sydsvenskan.dk

Den enes tilstand er alvorlig, mens to af de seks involverede ikke er alvorlig skadet,oplyser svensk politi.

Uheldet betød at Øresundsbroen var spærret for trafik i begge retninger. I alt fem personer skal være kommet til skade ved uheldet, oplyser det svenske nyhedsbureau TT. - Vi fik meldingen kl. 8.12, og valgte straks at spærre broen for trafik. Men da uheldet er sket på den svenske side, er det svensk politi der har sagen, siger vagthavende ved Københavns Politi, Arne Aabech til Bt.dk

Tre brandbiler og 4-5 ambulancer kørte fra Sverige blandt andet for at redde en fastklemt person ud, skriver Sydsvenskan.dk.
 
Uheldet er formentlig sket, fordi en lastbil tidligere på morgenen havererede ved et af broens betalingsanlæg, hvilket skabte tæt trafik på broen.

Øresundsbroen skriver på sin hjemmeside, at trafikken over broen nu igen er normal.