Britney Spears og den nu tidligere forlovede Jason Chatwick.
Britney Spears og den nu tidligere forlovede Jason Chatwick. Foto: PAUL BUCK
Britney Spears har sagt farvel til sin forlovede Jason Trawick, som hun blev forlovet med i december 2011. Samme dag kvittede hun desuden sit job som dommer i den amerikanske udgave af X Factor.

Spears og Trawick har efter sigende ikke delt seng i en periode, og deres forhold var blevet til et venskab, skriver Daily Mail.

Britney


Britney Spears

Britney siger i en pressemeddelelse, at hun altid vil holde af Trawick, og at de altid vil være venner.

Parret fandt sammen i 2010 efter et par turbulente år i Spears' liv, hvor hun blev mere kendt for sin skandaløse opførsel end sit liv som feteret popstjerne. Hun mistede forældremyndigheden over sine børn, var på afvænning, og hele verden blev vidne til et sammenbrud, hvor hun barberede sit hår af.

Britney split 1

FILES-US-JUSTICE-SPEARS

41-årige Jason Trawick har fungeret som papfar for Britneys sønner Sean Preston på syv år og Jayden James på seks år, som hun har med danseren Kevin Federline.

- Mens dette kapitel slutter for os begge, begynder nye. Jeg elsker og holder af hende og hendes drenge, og vi vil være tætte for altid, lyder det fra 41-årige Trawick, der ville have været Britneys tredje ægtemand.

Popstjernens første ægteskab blev indgået med barndomsvennen Jason Alexander på en tur til Las Vegas i 2004, men det varede altså kun 55 timer. Det andet ægteskab med Kevin Federline varede noget længere, men de blev skilt i 2006 efter to års ægteskab.

Britney

US-153887771

Farvel til X Factor

Men det er altså ikke bare den forlovede, hun har sagt farvel til. Også den amerikanske udgave af X Factor må undvære den 30-årige superstjerne. Hun har nemlig afleveret sin opsigelse.

- Jeg har haft en fantastisk tid på showet. Jeg elsker de andre dommere, og jeg er så stolt af mine deltagere, men det er på tide, at jeg kommer tilbage i studiet siger Britney Spears og henviser til sit kommende ottende album.

- At se mine deltagere på scene hver uge har fået mig til at savne at optræde. Jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage til det, jeg elsker mest, siger hun videre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.