FREJ - NORRBY
Selv om det er en utroligt vigtig kamp for Frej, så lugter det i den grad af mål i denne kamp. Gæsterne fra Norrby har absolut intet at spille for, og det kan man også se på holdets resultater, de sidste par kampe. På udebane plejer det at være underholdende, hvor seks af holdets seneste ni kampe er gået over denne linje. Frej skal frem på banen i denne kamp, da man højst sandsynligt skal bruge sejren, ellers ligner det en nedrykning. Står kampen 1-1, så skal man satse på sejrsmålet. Ni af holdets seneste 11 kampe er gået over denne linje, så gå efter målfesten.

Over 2,5 mål i kampen
Sverige - Superettan, klokken 19:00
Oddset 1,61 er fundet hos Unibet

SOUTHAMPTON - LEICESTER
Southampton har haft defensive problemer denne sæson, hvor det kun er sket to gange, at holdet har holdt buret rent. Nu skal man op imod Leicester, der er et meget underholdende mandskab at følge. Seks ud af holdets foregående syv kampe er alle endt med mindst tre scoringer, og har James Maddison tilbage i fuld vigør. Hjemmeholdet spiller med større risiko i bagkæden, og det kan Leicester udnytte til at komme bagom den lidt langsomme bagkæde, så det lugter af, at vi får en åben kamp med mindst tre scoringer.

Over 2,5 mål i kampen
England - Premier League,  klokken 21:00
Oddset 1,95 er fundet hos Betfair Sportsbook

VERONA - SASSUOLO
Verona har gjort det ganske godt siden oprykningen. De giver relativt få chancer væk, og selv om deres ubesejrede stime blev brudt mod Napoli, havde de stor ære af kampen og kunne sagtens have scoret. Værterne er desuden i stærkeste opstilling. Sassuolo har for deres del ikke set gode ud i denne sæson. De har kun fået point mod SPAL og Sampdoria, som begge ligger under stregen, og har i flere kampe forsvaret elendigt. De mangler stadig stamspillerne Vlad Chiriches og Giammarco Ferrari og Verona bør derfor være større favoritter.

Verona vinder kampen
Italien - Serie A, klokken 20:45
Oddset 2,55 er fundet hos Bethard