Den amerikanske filmstjerne Jessica Alba er sprunget med på måltidskassebølgen. Hun prioriterer tiden sammen med familien frem for den tid, hun før brugte på indkøb og planlægning.

Det er ikke kun her i Danmark, den nye måltidskasse-leverandør HelloFresh stormer frem. I USA, som vel nærmest har opfundet begrebet "convienient food", har flere tusinde allerede stiftet bekendtskab med de nemme opskrifter. Tilmed skuespillere som Fantastic Four-stjernen Jessica Alba.

Jessica Alba og hendes mand, Cah Warren, elsker deres måltidskasser fra HelloFresh. De bruger dem f.eks, når de holder »date night« uden ungerne. (Foto: HelloFresh)
Jessica Alba og hendes mand, Cah Warren, elsker deres måltidskasser fra HelloFresh. De bruger dem f.eks, når de holder »date night« uden ungerne. (Foto: HelloFresh)
Vis mere

»Ungerne elsker maden så højt, at de er holdt op med at brokke sig over at skulle spise deres  grøntsager,« fortæller hun om familien Albas erfaringer med HelloFresh.

»De kan tilmed hjælpe med at tilberede måltiderne, og det gør madlavningen til kvalitetstid,« siger hun.

HelloFresh leverer måltidskasser til et stigende antal familier i Danmark, og netop nu kan du spare 30% på dine to første måltidskasser.

Den nye spiller i Danmark er allerede verdens største leverandør af måltidskasser, og Danmark er land nummer 14, som får lov at stifte bekendtskab med de limegrønne kasser af genbrugspap.

For Jessica Alba er partnerskabet med HelloFresh helt naturligt. Hun står bag firmaet The Honest Company, som promoverer og sælger bæredygtige produkter - præcis som HelloFresh, der er den første verdensledende CO2-neutrale måltidskassevirksomhed, der støtter globale og lokale miljøprojekter, der gør en forskel.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også