Drengeduoen Rudi og Jakob er ude af X Factor 2011, men tager den bratte exit med et smil. Da bt.dk mødte dem dagen derpå kunne de forsikre, at et realityprogram som Paradise Hotel ikke vil blive fremtiden for dem.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Rudi og Jakob skulle på B.T. redaktioenn trække spørgsmål fra læserne fra en hat og heriblandt var der en nysgerrig seer af X Factor, som ville vide om vi får de to unge at se i et program som Paradise Hotel.

- Nej, hvad fanden skal vi bruge det til? Det ville blive over mit lig. Vi stiller fandme ikke op i Paradise Hotel, lød svadaen fra Rudi.

Hvad har I imod Paradise Hotel?

- Det er bare folk, der ikke har noget liv og leger klamme lege og hvad ved jeg. De er kendt for ingenting. I X Factor skal man jo kunne noget, slog Rudi fast.

SE BILLEDERNE:
Patricia


Drengene mener, at de med programmet har fået et godt skub ind i en musikkarriere med X Factor og nu vil de to koncentrere sig om at komme godt i gang med at lave en plade - forhåbentligt med hjælp fra talentfulde producere, der har set sig lun på de to.

- Vi lover vores fans, at vi vil komme ud med vores egen musik. Det her er kun starten, forsikrede de. 

Læs Jakob og Rudis svar på ti spørgsmål fra hatten i søndagens udgave af B.T.