Thomas Blachmans sammensatte gruppe Place on Earth vandt fredag aften den 11. udgave af X Factor. Og det var ekstra godt for Blachman, fortalte han efterfølgende til BT.

»Det er den største bedrift i dansk musikhistorie, forstået på den måde, at de (Place on Earth, red.) kan tage til LA i morgen og lave musik. Det minder om dengang Abba lavede 'Waterloo',« lød det fra Blachman.

Dommeren, som har været med i 10 af de i alt 11 sæsoner, X Factor har kørt på dansk tv, var da også den helt store vinder.

Hans gruppe, Place on Earth, besejrede hele to af meddommeren Remees musikere i form af Jamie Talbot, som blev nummer to, og Rasmus, der overraskende måtte nøjes med tredjepladsen.

Fik orgasme

På spørgsmålet om, hvordan han fik en sammensat gruppe ført hele vejen frem til sejren i årets X Factor, lyder svaret:

»Det handler om deltagerne, der har været skide gode. Og at jeg har kunnet samlet dem fra Horsens og København og få dem til at spille alternativt musik i bedste sendetid,« sagde Blachman, der så henvendte sig direkte til BTs journalist:

»Kender du begrebet orgasme? Jeg har været med i mange år. Og jeg har bygget op til det her i ti år - og nogle gange bliver det bare slattent - men i aften, der fik jeg en orgasme - det var orgasmisk,« forklarede Thomas Blachman med et underfundigt smil på læben.

I samme interview kunne Thomas Blachman fortælle, at han har fået tilbud fra TV 2 om at følge med, når kanalen til næste år overtager X Factor.

Også Remee kunne fortælle, at han har fået tilbuddet fra TV 2. Ingen af de to dommere har dog taget stilling endnu, fortalte de.

Det kan du læse mere om her.