Dyreværnsorganisationen Marin Humane Society fik i marts 2016 en efterladt og skrækslagen tæve ind på deres dyreherberg. Da de undersøgte hende, kunne de se, at hun lige havde fået hvalpe.

Et større detektivarbejde gik i gang for organisationen, der har base nord for San Francisco i den amerikanske stat Californien, og langt om længe lykkedes det at finde frem til tævens tidligere ejer, som havde efterladt moderen og beholdt hvalpene, selv om de endnu ikke var gamle nok til at klare sig uden deres mor.

Da mor og hvalpe efterfølgende kunne genforenes filmede en medarbejder det rørende øjeblik. Den video kan du se i toppen af artiklen.

Videoen blev allerede populær, da den i marts blev delt på Marin Humane Societys Facebookside og Youtubekanal, men er her et halvt år senere dukket op til overfladen igen med endnu større popularitet til følge. I løbet af de seneste par dage er den blandt andet blevet set over 10 millioner gange på Facebooksiden Stirred Up.

Ifølge Marin Humane Societys oprindelige Facebookopslag var der »glædestårer over det hele til den glædelige genforening« af moderen Cora og hendes hvalpe.

Og det lykkedes også hurtigt at finde gode hjem til både Cora og hvalpene, da de var klar til at blive skilt fra hinanden.

Andre læser også