I fredagens omgang af Vild med Dans endte Uffe Holm og dansepartneren Karina Frimodt i omdans med Mette Blomsterberg og Michael Olesen.

Der er kun seks par tilbage af den nuværende udgave af det folkekære danseprogram, og for første gang i denne sæson skulle hvert par på gulvet to gange.

Udover deres individuelle dans skulle deltagerne også ud i en holddans med Bollywood som tema.

Det ene af to hold bestod af Uffe Holm og Karina Frimodt, der sammen med Mette Blomsterberg og Michael Olesen samt Allan Simonsen og Sofie Kruuse valgte at stor-underholde med humoristiske trin i deres dans. Det gjorde de i sådan en grad, at dommerpanelet efterfølgende hang ind over dommerbordet af bare grin.

Alligevel faldt holdkonkurrence dog ud til det andet holds fordel. Mie Skov og Mads Vad, Claudia Rex og Michael Laudrup samt Mathilde Norholdt og Thomas Evers Poulsen kunne dermed inkassere to vigtige karakterpoint fra dommerne til den samlede stilling.

Aftenens udsendelse var generelt lidt speciel på pointfronten. For pointene fra forrige uges Knæk cancer-show, hvor ingen skulle forlade programmet, blev medregnet i aftenens regnskab.

Læs hvordan aftenens udsendelse afgøres senere her på bt.dk.