De to par med færrest point blev reddet på målstregen af seerstemmerne.

Thomas Bo Larsen, som er ude af Vild med Dans med en knæskade, afslørede så sent som torsdag aften, at det var den 21-årige ukendte bokser Anders Krogh Jørgensen, der skulle erstatte ham i danseren Mie Moltkes arme. Bare tre dage fik det nye dansepar sammen, og det var tydeligt, da de gik på gulvet og efterfølgende fik dommernes stemmer. Sølle syv point fra de fire dommere blev det til fredag aften, der trods den hårde dom roste Anders for hans vals med Mie Moltke.

I sidste uges udgave af Vild med Dans dansede sangeren Rasmus Nøhr og Karina Frimodt også en vals, der ikke faldt i god jord hos dommerne. De fik otte point, og lå indtil pointgivningen i aften på en sidsteplads. Men heldigvis for Rasmus Nøhr og Karina Frimodt, der i fredagens udgave skulle danse fællesdans, fik Rasmus så meget ros fra dommerne for sin ’flotte rygsøjle’, at de sikrede sig seerstemmer nok til at gå videre til næste uges program.

De to par var tydeligt overraskede efter programmet, og havde svært ved at forstå, at de nu får en uge mere i konkurrencen. Særligt Anders Krogh Jørgensen kunne næsten ikke forstå udfaldet af afgørelsen.

- Jeg havde slet ikke set det komme. Jeg synes, det er gået rigtig godt, og jeg glæder mig helt vildt til at danse mere i næste uge, siger den store bokser lige efter showet. Det var en derfor en kæmpe overraskelse for alle, at det endte med at være Saseline Sørensen og Ronnie Handskemager samt Lars Rasmussen og Malene Østergaard, der skulle danse omdans.

Efter omdansen viste det sig at være Lars Rasmussen og Malene Østergaard, der fik færrest stemmer, og de må derfor forlade konkurrencen som de første efter bare to programmer. Og Lars Rasmussens skuffelse var ikke til at tage fejl af.

- Jeg har kæmpe skyldfølelse over for Malene, og jeg havde glædet mig til at være med i hvert i tre til fire programmer. Men dansen var svær og dommerne var hårde, sagde en tydeligt berørt Lars Rasmussen efter aftenens show.

I næste danser de resterende ni par jive og argentinsk tango. Denne gang har Anders Krogh Jørgensen og Mie Moltke en hele uge til at øve sig i – og ikke bare tre dage som denne gang – så det nye par med mentor Thomas Bo Larsen får for alvor mulighed for at vise sit værd.