I en pasodoble dansede Mette Blomsterberg og dansepartneren Michael Olesen sig fredag ud af 'Vild med dans'.

Kagekonen Mette Blomsterberg måtte fredag vinke farvel til 'Vild med dans' efter at have været i omdans med komikeren Uffe Holm og hans partner, Karina Frimodt.

- Det er skide ærgerligt. Jeg har nydt hvert eneste sekund, og det har været en stor mystisk rejse. På Michaels vegne ville jeg ønske, at vi var nået længere. Men jeg har arbejdet stenhårdt og fået en ny ven i Michael, og det er det vigtigste, lød det fra en skuffet men fattet Mette Blomsterberg.

Aftenens show var på mange måder anderledes, end hvad vant er. For første gang i denne sæson skulle de seks tilbageværende par nemlig på gulvet to gange. Udover deres individuelle dans skulle deltagerne således også deltage i en holddans.

Det ene af to hold bestod af Uffe Holm og Karina Frimodt, der sammen med Mette Blomsterberg og Michael Olesen samt Allan Simonsen og Sofie Kruuse valgte at stor-underholde med Bollywood som temaet.

Selv om dommerpanelet efterfølgende hang ind over deres bord af bare grin, faldt holdkonkurrence dog ud til det andet holds fordel. Mie Skov og Mads Vad, Claudia Rex og Mads Laudrup samt Mathilde Norholdt og Thomas Evers Poulsen kunne dermed inkassere to vigtige karakterpoint fra dommerne til den samlede stilling.

Og de point skulle vise sig at få stor betydning.

Da aftenens stemmer fra både seere og dommere var talt op og lagt sammen med forriges fredags show, formåede Allan Simonsen endnu en gang at komme videre, mens Uffe Holm og Karina Frimodt altså skulle på gulvet igen i en duel med Mette Blomsteberg og Michael Olesen.

Resten af historien kender I.