Særligt 10 videoer har fremkaldt følelser, fascineret eller bare fået smilet frem på læberne hos BTs læsere

Øverst kan du gense videoen med 78-årige Knud Erik, der rørt til tårer, så verden på ny med virtual reality-briller.

Er du på Facebook? har du med garanti opdaget, at videoer fylder mere og mere i dit nyhedsfeed.
2017 var året, hvor video for alvor slog igennem på Facebook, og nu ikke kun er noget, der findes på YouTube.

Alt fra mediehuse, virksomheder, organisationer til myndigheder, meningsdannere og private personer brugte de levende billeder til at komme ud med deres budskaber.

Hos BT er det selvfølgelig ingen undtagelse.
Særligt 10 videoer har klaret det rigtig godt, fordi de har fremkaldt følelser, fascineret eller bare fået smilet frem på læberne.

Se eller gense de 10 meste virale videoer på BTs Facebookside her

Denis brød sammen, da han så vennernes fødselsdagsgave

 

19 visninger


Denis Lund Jensen var 16 år, da hans far døde. Men grundet 'splid i familien' fik faderen aldrig en gravsten, som den i dag 23-årige søn kunne besøge. Da Denis i oktober havde fødselsdag førte hans to bedste venner ham med bind for øjnene hen til kirkegården. Her afslørede de i en hjertevarm og rørende video, at de havde placeret en gravsten med faderens navn og teksten 'I hjertet gemt, men aldrig glemt' på det gamle gravsted.

En takketale uden tak

 

3 visninger


Da skuespilleren Meryl Streep i januar modtog en ærespris ved Golden Globe Awards, brugte hun ikke sin taletid på at takke nogen.
Med tårer i øjnene advarede hun USA imod den kommende præsident, Donald Trump og nævnte bl.a. en episode, hvor Trump havde lavet grin med en handicappet reporter. 67-årige Meryl Streep forlod scenen til aftenens største bifald.

»Jeg tror stadig ikke på, at hun er død«

 

16 visninger


Anton mistede som 11-årig sin kun 3-årige lillesøster Annabella. Annabella havde kræft i bughulen og døde 23. april 2017 efter et sygdomsforløb på syv måneder.
I en video fortalte Anton til BT, at han savner sin lillesøster hver dag. Men det hjælper Anton gennem sorgen at tale om Annabella. Anton satte ord på sine følelser og sin sorg på en så smuk og reflekteret måde, som rørte mange.

Knud Erik så verden på ny med virtual reality-briller

 

32 visninger


»Jeg skal lige love for, det glemmer jeg sent,« fortalte den 78-årige Knud Erik, rørt til tårer, efter han iført et par virtual reality-briller netop havde rejst væk fra plejehjemmet i Kolding til det tropiske Thailand. Knud Erik har en svække hukommelse. Men de virtuelle oplevelser er med til at give ham og andre beboerne mere livskvalitet, fordi de får lov at se mere, end de rammer, de lever i på plejecentrene.

Roskilde Festivals store knaldekonge

 

93 visninger


Når man er på festival, handler det selvfølgelig kun om én ting: at score. På festivalens camping-område fandt BT en ekspert på lige netop dét område. 19-årige Emils mål var at score en ny pige hver aften.
Emil fortalte om sit særligt dj-trick, hvor han udså sig sit bytte for derefter at spørge, om hun ville se hans telt, 'festivalens bedste'.

»Far, det bliver endnu vildere«

 

11 visninger


»Far, vi er stadig ikke helt oppe!« »Er vi ikke helt op endnu?« Der var ikke mange beroligende ord fra sønnen, der havde fået lokket sin far med op i Fårup Sommerlands nye forlystelse, Hvirvelvinden. Videoen gjorde dig med garanti også lidt rundtosset, da den demonstrerede, hvordan gæsterne blev kastet op og ned fra 19 meters højde, roteret rundt og udsat for en g-påvirkning på 3,8.

Ingen udfordring er for høj for Leo

 

24 visninger


Ingen udfordring er for stor - eller for høj - for engelske Leo på 21 måneder. Under et minut tog det ham at kravle over det ca. 1,5 meter høje sikkerhedsgitter, som ellers skulle sørge for, at han ikke stak af fra sit værelse.
Leos mor optog sønnens snedige klatretur over gitrene, og på under et døgn så flere end 13 millioner videoen af den storsmilende Leo.

Hvad med kærligheden, Clement?

 

169 visninger


En video af Clement Kjersgaard som 14-årig gik i oktober viralt på de sociale medier. Klippet stammede fra TV 2-programmet 'I øjenhøjde' fra 1989, hvor man så den nu 42-årige journalist og tv-vært være dybt reflekterende omkring sin egen person, sin politiske interesse og sit kærlighedsliv, hvilket imponerede mange. 28 år senere gav BT Clement Kjersgaard mulighed for at svare på de samme spørgsmål igen.

»Vi har vundet 114 millioner kr.«

 

3 visninger


Der var stor interesse for at følge med, da BT 11. januar sendte live fra SuperBrugsen i Ølsted. Ægteparret Leif og Aase Sommer stod nemlig - lidt usædvanligt - frem som vinderne af den helt store Eurojackpot-gevinst på ikke mindre end 114 millioner kr. Leif og Aase fortalte de mange fremmødte, at de bl.a. ville bruge de mange penge på at betale lånet på deres hus ud, en ny Hyundai samt give penge til Kattens Værn og Leifs ekskone.

Er du fredagskæk?

 

170 visninger


3-årige Holly har det ikke fra fremmede - det at være sjov og at ‘være på’. Holly er nemlig datter af komikeren Uffe Holm. I 2017 vandt hun med sin charme og kvikke bemærkninger mange hjerter på det sociale medie Instagram. Flere hundrede tusinder følger med, når Uffe Holm lægger videoer op af Holly, der kører på cykel, spiser is eller bare siger noget sjovt. Holly blev sågar nomineret til årets Guldtuben.