Det er tilsyneladende aldrig for sent i livet til at gå viralt på de sociale medier. En 100-årig mands fødselsdagsbillede bliver i øjeblikket stordelt på Facebook og har i skrivende stund fået over 1.000.000 likes fra hele verden.

På billedet sidder den amerikanske krigsveteran John (Glen) Symons fra Detroit. Foran sig holder han smilende et skilt med et specielt ønske i forbindelse med sin 100-års-fødselsdag.

»Jeg bliver 100 år gammel i dag. Jeg vil derfor ønske mig ikke mindre end 100 likes og delinger. Lad os få min fødselsdag til at gå viralt,« skriver John Symons.

Billedet blev lagt op natten til søndag dansk tid af den amerikanske tv-station WTHR-TV og er i skrivende stund blevet delt over 300.000 gange og liket over en million gange. Samtidig er det væltet ind med over 28.000 lykønskninger til den 100-årige amerikaner fra hele verden lige fra New Zealand, Taiwan og Hawaii til Belgien, Sverige og Danmark.

»Tillykke med fødselsdagen from Denmark,« lyder det blandt andet fra Hanne J. Kefer på Facebook.

Den amerikanske tv-station har talt med børnebørnene til John Symons, der fortæller, at deres bedstefar gjorde tjeneste under  Anden Verdenskrig  samt i Kina, Burma og Indien.

»Han blev født i Calumet, Michigan. Hele sit voksne liv har han levet i Detroit og omkringliggende byer, hvor han blev hædret som en del af "Detroits største generation,« siger et barnebarn til WTHR.