De britiske myndigheder offentliggør chokerende optagelser af en gal mands værk.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det skriver britiske Daily Mail

En hyggelig aften på den lokale pub blev brat stoppet, da 24-årige Dean Dinnen, stormede ind med en motorsav buldrende mellem hænderne.  

Mareridtscenariet fandt sted på pubben The Endyke i Hull og startede da den narkopåvirkede Dinnen blev nægtet at ryge inden for på vandhullet af en anden kunde. Det fik kunden til at eskortere Dinnen udenfor. Ifølge Dinnen blev rygeren han tæsket igennem i sådan en grad, at det drev ham ud i hævn. 

Dean Dinnen gik derfor hjem og hentede motorsaven. 

Pludselig brasede han igennem døren, hvorefter han gik til angreb på de andre gæster i pubben. De nåede at forsvare sig med stole og glaskast inden de flygtede. Til sidst lykkedes det flokken at overmande den stærkt påvirkede Dinnen. 

En kunde blev dog ramt af den motorsavsgalningens vrede, ifølge avisen. Adrian Pryor 'slap' med 19 sting og seks uger fri fra arbejde. 

På trods af chok og skader er gæsterne dog sluppet billigt, har dommer Michael Mettyear sagt i forbindelse med retssagen: 

- Alene lyden fra maskinen må have jaget en skræk i livet på folk. Jeg kan kun forestille mig de skader, der kunne have været, sagde dommeren ifølge Daily Mail. 

- Dette kunne have fået et langt været følger end, hvad det uheldige offer har oplevet.

Se videoen her:

Motorsav-galning Custom Code