Akahi Ricardo og Camila Castello mener, at mennesker kan overleve alene af energi fra universet, og dermed at mad og vand er unødvendigt. Metroxpress har talt med Camila om parrets unormale livsstil, der i disse dage går verden rundt.

Camila og Akahi bor i Californien i USA, med to børn på fem og to år, har næsten ikke spist noget i ni år.

Igennem den senere tid har billeder af parret og deres børn haft sin gang på internationale medier.

Ægteparret fortæller ifølge Mirror, at de under en rejse til Sydamerika stødte på ‘pranisk næring’ og siden har sparet al maden væk, mens den madfrie livsstil har forbedret deres helbred og følelsesmæssige velvære.

31-årige Camila, der ifølge eget udsagn, kun spiser et stykke frugt nogle enkelte gange om ugen, har et klart syn på sagen:

»Mennesker kan med lethed overleve uden mad - så længe de er forbundet til den energi, der eksisterer i alle ting og ved at trække vejret,« lyder det i artiklen.

Til Metroxpress forklarer Camila, at det er sandt, at de kun spiser lidt frugt i ny og næ, men at der efter hendes mening er blevet antydet i andre artikler, at børnene mistrives flere stedet, hvilket hun gerne vil mane i jorden.

Hun mener dog, at de voksne sagtens kan leve uden fast føde hver dag.

Hvordan er det muligt, at overleve med så lidt næring?

»I forhold til at føle sig næret og sund, er det klart, at mad eksisterer for at nære os fysisk. Når vi modtager maden med glæde, med kærlighed, i lys, kan kroppen virkelig modtage næringen fra det fysiske mad,« siger Camila.

Træk vejret»Åndedrætsøvelser er de bedste redskaber, vi kan bruge til at få adgang til den energikilde, der skal nære os, i krop, sind, følelser, og sjæl,« siger Camila ifølge metroxpress.
Træk vejret»Åndedrætsøvelser er de bedste redskaber, vi kan bruge til at få adgang til den energikilde, der skal nære os, i krop, sind, følelser, og sjæl,« siger Camila ifølge metroxpress. Foto: Privatfoto/Camila Castillo
Vis mere

Graviditet uden mad»Med mit første barn udøvede jeg en 'breatharian' graviditet. Sult var en fremmed følelse for mig, så jeg levede helt og aldeles af lys og spiste intet.«»Jeg vidste, at min søn ville bliver ernæret nok af min kærlighed og at dette ville lade ham at vokse sig sund i min mave. Mine blodprøver var i alle tre trimestre upåklagelige og jeg fødte en sund dreng,« siger Camila til Mirror.
Graviditet uden mad»Med mit første barn udøvede jeg en 'breatharian' graviditet. Sult var en fremmed følelse for mig, så jeg levede helt og aldeles af lys og spiste intet.«»Jeg vidste, at min søn ville bliver ernæret nok af min kærlighed og at dette ville lade ham at vokse sig sund i min mave. Mine blodprøver var i alle tre trimestre upåklagelige og jeg fødte en sund dreng,« siger Camila til Mirror. Foto: Privatfoto/Camila Castillo
Vis mere

»Når man spiser, fordi det er en vane, eller i en følelsesladet tilstand, som når vi er kede af det eller vrede, påvirker man kroppen negativt, hvilket sluger din energi, og får dig til at føle en tung- og usundhed.«

Hvordan har jeres børn det med, at I næsten ikke spiser noget?

»De spiser frisk, hjemmelavet mad hver dag, og respekteres i alle deres beslutninger og lyster. Børnene er selvstændige personer, og deres liv behøver ikke at være de samme som vores,« siger hun til Metroexpress.

Andre læser også