De to yngste Robinson deltagere har allerede trådt ved siden af, da de prøvede at snyde TV-selskabet med ulovlig chokolade, frugt og en lygte

Forleden præsenterede B.T. pigerne som TV3 har haft særlig fokus på i udvælgelsen af Robinson-deltagere i år. I dag kan vi så præsentere de ti mænd - iklædt feminine saronger.

De to yngste har allerede trådt ved siden af, da de prøvede at snyde TV-selskabet med ulovlig chokolade, frugt og en lygte. Det var ikke kun dumt med tanke på risikoen for at blive smidt hjem, før de var startet. Det var også ufatteligt pinligt for voksne mænd.

Øverst fra venstre: Michael Lau, 35, Tinglev (Sønderjylland), single, Anders 10 år, restauratør. Lau, som han kaldes, synes realityshows er latterlige, men hans søn er stor Robinson-fan, og hans barpersonale meldte ham til.

Morten Fredericia, 44, København, gift, Christian 21, salgsdirektør. Morten er det rolige jakkesæt der dog betegner sig selv som en ulv i fåreklæder.

Jens Wedel, 34, København, gift, Kimmie 7, social- og sundheds-hjælper. Jens vil først og fremmest stå på egne ben, men betegner sig som den sociale type.

Richi Wagner, 38, København, single, ingen børn, taxachauffør. Den afblegede nordjyde har boet ti år i Sydafrika og er flokkens mest forfængelige, men han afviser bestemt at være bøsse.

Benny Andersen, 52, Frederikshavn, gift, Johnny 27 og Susan 25, bolværksmatros. Benny A er årets alderspræsident og vil vise, at »den gamle her kan holde ud«.

Tammy Haddaoui, 36, Rødovre, single, Tatjana 12, gulvmontør. Tammy er halvt marokkaner, har været professionel fodboldspiller i Frankrig og Kina og har i fem år haft forældremyndigheden over sin datter.

Benny Bindslev, 40, Kastrup, single, Thomas 13 og Emilie 10, kriminalassistent. Benny B tager sig til daglig af røverier, og han deler forældreretten til sine børn ligeligt med sin eks-kone. Og på knæ:

Bjarke Reffstrup Møller, 22, København, single, ingen børn, revisor. Det unge, ambitiøse jakkesæt fik nok røde ører, da TV-selskabet tog ham i at gemme chokolade, frugt og en lille lommelygte på sit værelse, efter de havde strippet deltagerne ned til de eneste lovlige ejendele, de må have med på øen.

Mass Albert Staack, 22, København, single, ingen børn, bartender. Mass er en skørtejæger der har lovet ejeren af pub'en, han arbejder på, at de til efteråret vil få besøg af »horder af tøser der kommer for at se på mig«. Mon han så også vil prale med, at han blev snuppet i snyd, da han havde gemt chokolade i sin skraldespand aftenen før afgang?

Brian Rosenkilde, 30, Odense, single, ingen børn, stud. civilingeniør. Brian er vant til også at blive kaldt Brian i overført betydning, for »det kommer man jo hurtigt til at leve op til«. Desuden indehaver af Årets Måtte på brystet.