Jose Antonio fra Mallorca har levet på gaden i 25 år. En dag satte han sig i stolen hos den spanske frisørsalon La Salvajeria med sit uglede hår og beskidte skæg - og her sørgede frisørsaksen for, at han gennemgik en vild forvandling.

Det hele blev filmet, men først nu, to år senere, har videoen set dagens lys på de sociale medier. Det skriver britiske Metro.

Foto: La Salvajería/Facebook
Vis mere

Foto: La Salvajería/Facebook
Vis mere

I forbindelse med frisørsalonens fødselsdag har de nemlig valgt at vise 55-årige Jose Antonios transformation på deres Facebookside, hvor den nu i hyldes i stor stil.

Videoen er blevet set næsten 600.000 gange og er blevet delt af tusinder.

Med hvid skjorte, knaldrøde bukser, skarpt mørkt skæg og designersolbriller var Jose Antonio næsten uigenkendelig, da han trådte ud fra frisørsalonen.

Foto: La Salvajería/Facebook
Vis mere

Foto: La Salvajería/Facebook
Vis mere

»Jeg ser så anderledes ud. Ingen vil kunne genkende mig, medmindre jeg fortæller dem, hvem jeg er,« udbryder Jose Antonio med glædestårer, da han ser sit nye udseende.

Jose Antonio arbejdede som elektriker, inden han endte som hjemløs på gaden på grund af en depression.

Han har siden den vilde forvandling fået sit grå hår tilbage, til gengæld lever han ikke længere på gaden. Nu leder han efter et job.

»Det var ikke blot en ændring af mit udseende. Det ændrede mit liv. Nu vil jeg gerne have et ordentlig job,« fortæller han ifølge Metro.

Du kan se Jose Antonio forvandling fra hjemløs til hipster her: