Mangel på næring kostede to kun 18 måneder gamle tvillinger livet i den australske by Brisbane. Børnenes mor er nu tiltalt for at lade sine børn dø af sult og tørst.

Den 16. juni gjorde den lokal betjent Fred Smit fra Brisbane et uhyggeligt fund under et rutinebesøg hos en 31-årig kvinde fra den australske storby Brisbane. 

Han har i retten forklaret, at han i tvillingernes hjem blev mødt af moderen, der var opløst af tårer. Hun forklarede ham grådkvalt, at hendes to børn havde været døde i en uges tid. Det skriver det australske nyhedsbureau AAP.

Fred Smit fik selv syn for sagen, da han åbnede døren til børneværelset. Her ramte en frygtelig stank hans næsebor, og han fandt de to 18 måneder gamle babyer døde i deres senge.

En veninde var der fire dage før
I retten har en veninde til den 31-årige mor forklaret, at hun bare fire dage før Fred Smits frygtelige fund havde besøgt moderen. Hun blev dog ikke lukket ind i hjemmet, men noterede sig, at det ellers meget rene hjem var beskidt. Hun tænkte dog ikke nærmere over det, da tvillingernes moder fortalte, at hun havde ligget syg og havde problemer med sin partner.

Både moderen og hendes 29-årige kæreste er nu anholdt og tiltalt for at lade de to små børn dø af sult og tørst i deres senge.