Den italiensk-amerikanske skønhed Vanessa Hesslers udtalelser om Moammar Gaddafi-familien til det italienske blad 'Diva e Donna' har kostet hende jobbet som kampagnemodel for et stort tysk teleselskab.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den italiensk-amerikanske skønhed er blevet fyret af det tyske teleselskab Telefonica Germany, der i flere år har haft Hessler som kampagnemodel for deres reklamer, kæmpebannere og på firmaets hjemmeside.

Modellen, der i fire år kom sammen med Gaddafis playboy-søn Mutassim, som blev dræbt sammen med sin far i slutningen af oktober, er blevet interviewet til det italienske magasin Diva e Donna.

Står ved sine ord

- Jeg har ikke haft ikke nogen kontakt med ham siden oprøret begyndte, men vores forhold var passioneret, siger Hessler det italiensk blad, rapporterer den engelske avis The Telegraph.

- Gaddafi-familien er ikke, som de bliver fremstillet. De er normale mennesker, siger hun yderligere, og det fik altså hendes nu tidligere arbejdsgiver til at slå bremsen i.

- Vanessa Hessler har ikke formået at lægge afstand til sine kommentarer om konflikten i Libyen, sagde Albert Fetsch, talsmand for Telefonica Germany ifølge The Telegraph mandag og proklamerede, at den 23-årige model, ikke længere vil være at finde på selskabets hjemmeside, og at deres samarbejde nu stopper.

I interviewet siger Vanessa Hessler også om de libyske oprørere, at 'folket ikke ved, hvad de gør'.
Hesslers modebureau har forsøgt at forhandle med det tyske teleselskab om en mindelig
løsning på problemet, men da Hessler ikke vil trække sine ord tilbage, har tyskerne atlså droppet kontrakten med modellen.

- Vi og vores kunder har ingen forståelse for, hvad hun sagde, siger Albert Fetsch ifølge The Telegraph.