Britisk skuespillerinde gemte liget af sin mor og hævede hendes pension måned efter måned.

Hazel Maddock hedder den 61-årige skuespillerinde, der måske ikke var specielt kendt - før nu. Hun har været statist i Brookside og har været med i Hollyoaks og The Outsiders, skriver The Sun.
Også Mazel Haddocks datter, Jasmine Maddock, kendte til det makabre snyd med det afdøde familiemedlems pensionspenge.

Politiet fandt det rådne lig af den 95-årige Olive Maddock i et ildelugtende soveværelse i den ældre kvindes rotte-inficerede lejlighed, efter at naboer havde klaget over stanken.

Læs også: Levede med død søster i ugevis

De to kvinder, der ikke meldte deres familiemedlems død og i stedet hævede hendes pension på omkring 1.700 kroner om måneden, er blevet anholdt af politiet for at holde kvindens død skjult.

Hazel Maddock har erklæret sig skyldig i sagen.

En nabo er chokeret over episoden.

- Det, de har gjort, er smagløst. Og så bare for et par ekstra pund. Det er det laveste af det laveste, siger han til The Sun.

En ven af familien er lige så chokeret.

- Olive var en sød og rar gammel dame. Det løber mig koldt ned ad ryggen at tænke på, at hun bare har ligget der. Jeg spurgte til hendes helbred mange gange, men Hazel sagde, at Olive ikke ville komme ud og at hun var blevet 'en smule skør'. Jeg opdagede ikke lugten - men det gjorde naboerne, siger hun til The Sun.

Politiets undersøgelser af Olive Maddocks dødsleje afslører, at hun døde af naturlige årsager for to til seks måneder siden.

De to kvinder er dømt skyldige i retten i Liverpool.