En familie bestående af seks børn og to voksne er blevet skudt og dræbt i deres hjem i Texas. Flere af ofrene lå i håndjern, da politiet trængte ind i huset. Gerningsmanden, David Conley, 48, var far til en af de dræbte drenge.

Politiet i Texas, USA, blev lørdag nat kaldt ud til et hus for at foretage et rutinecheck. I huset skulle befinde sig en mand, David Conley, der var eftersøgt for grov vold mod et familiemedlem. Mens politiet ventede på en specialenhed skulle trænge ind i huset, gjorde de et grufuldt fund. Gennem et vindue i huset så de et barnelig, skriver amerikanske NBC News.

Da politiet efterfølgende trængte ind i huset, blev de mødt af skud fra gerningsmanden, der efter kort tid endte med at overgive sig. Da betjente efterfølgende gik ind i huset, blev de mødt af et forfærdeligt syn.

Seks børn i alderen seks til 13 år var blevet skudt og dræbt i hjemmet. Den ældste dreng på 13 år skulle ifølge amerikansk politi være søn til den nu 48-årige mordsigtet. Liget af en mand og en kvinde blev også fundet inde i huset. Kvinden har tidligere været i et forhold med gerningsmanden og sammen var de forældre til den 13-årige dreng. Flere af ofrene var lagt i håndjern, mens andre var blevet skudt flere gange, skriver NBC News.

David Conley har selv forklaret til politiet i Houston, at han lørdag morgen ankom til huset, hvor han selv havde boet tidligere. Her opdagede han, at låsen var blevet skiftet. Det fik ham til at trænge ind i huset gennem et vindue, hvorefter han skød og dræbte familien på otte.

»Vi vil aldrig komme til at forstå, hvad der motiverer en person til at dræbe så mange mennesker, og især børn. Jeg ville ønske vi havde en intution, der kunne forudsige, at den slags her ville ske,« siger Tim Cannon fra Harris County Sheriff's Office.