Den 69-årige brite Peter Browne har på ren Georg Gearløs-maner opfundet og bygget en maskine, der kan lave et komplet morgenmåltid med blødkogt æg, toast og te og kaffe og bringe dig dagens avis.

Det skriver mediet SNWS.

Tænk, hvis man kunne få serveret et komplet morgenmåltid blot ved at trykke på en knap. En engelsk pensionist har ført ideen ud i livet og opfundet en maskine, som kan gøre hele arbejdet for dig.

Peter Browne fra engelske Lindfield syd for London vurderer, at det alt i alt har taget ham og vennen Mervyn Huggett omkring 1000 timer at bygge maskinen, som han kalder 'Sunday Morning Breakfast Machine'.

Den pensionerede pilot forklarer, at han har opfundet gennem hele sit liv. Men morgenmads-maskinen er det, han er mest stolt af.

»Det var hårdt arbejde i tre måneder, men det var det værd. Den laver virkelig en perfekt morgenmad. Æggene er timet til fire et halvt minut, og den laver perfekte, ristede toast. Du kan få te eller kaffe, og den giver dig endda dagens morgenavis,« siger Peter Browne til SWNS.

Når man har nydt sin maskin-serverede morgenmad, hives dugen langsomt væk, og tallerken og kop ryger i skraldespanden. Altsammen ved et tryk på en knap.

Peter Browne og vennen Mervyn Huggett forklarer, at de er blevet inspireret af filmen 'Chitty Chitty Bang Bang' fra 1969, som du kan se et klip fra herunder.