Den britiske prins Harry er muligvis endt i et trekantsdrama, efter han er blevet set flirte med skuespilleren Jenna Coleman ved et poloarrangement.

Under arrangementet blev prinsen først set med en kærlig berøring på skuespillerens knæ. Senere på aftenen blev de to så set snige sig udenfor, hvor de holdte i hånd og generelt virkede flirtende over for hinanden, fortæller flere vidner til den britiske avis The Sun.

Det er der som sådan heller ikke noget problematisk i, hvis ikke lige det var fordi, at Jenna Coleman, der er kendt fra tv-programmet 'Dr. who', allerede har en kæreste. Hun er nemlig sammen med stjernen fra 'Game of thrones', Richard Madden. De to har været kærester siden 2011 og bor desuden også sammen.

Harry-eskapader

»De sad meget tæt og grinte en masse, mens de rørte hinanden,« fortæller en kilde til den britiske avis.

»Vurderet ud fra deres kropssprog så det ud til, at de virkelig var glade for hinandens selskab,« fortæller en anden person, der var til stede ved poloarrangementet.

Det er måske ikke så mærkeligt, at der er kamp om 29-årige Jenna Coleman, da hun sidste år blev kåret til den 32. mest hotte kvinde i verden af FHM.