21-årige Virginie og 22-årige Emeline bakker op om deres mor, 45-årige Dominique Cottrez. Hun har indrømmet, at hun har født og dræbt seks baby-lig, der er blevet fundet på hendes nuværende og tidligere bopæl.

De to søstre fra den nordfranske landsby Viller-au-Tertre blev ramt af et chok, da de fik nyheden om deres forældres anholdelse og det makabre fund i deres barndomshjem.

De to piger har ikke lagt mærke til, at deres mor har været gravid otte gange.

- Vi har aldrig lagt mærke til noget. Hun har til tider været meget træt, det er rigtigt, men hun arbejdede næsten 24 timer i døgnet fordelt på hendes arbejde i hjemmehjælpen og arbejdet i hjemmet, siger pigerne ifølge den franske avis La Voix du Nord.

Pigernes far, 47-årige Pierre Cottrez bliver også tilbageholdt af politiet, mistænkt for at have kendt til babyligene. Han nægter sig skyldig, ligesom Dominique Cottrez har sagt til politiet, at han ikke har vidst noget.

Virginie og Emeline Cottrez fortæller, at deres mor altid har været der for dem, og at hun altid har støttet dem. De har begge selv en søn hver, som ofte bliver passet af deres mormor.

- Jeg opdrager mit barn alene. Mor var med til fødslen. Det var hende, der tog i mod ham, hende der klædte ham på. Vi havde begge to tårer i øjnene, siger Emeline Cottrez.

Pigerne vil nu forsøge at forstå deres mor og vise hende deres støtte. Deres far er blevet løsladt, og pigerne håber, at deres mor kan få en behandlingsdom.

- Nu, hvor det er blevet kendt, bør hun føle sig lettet. Nu har hun ikke mere at skjule, siger pigerne til La Voix du Nord.