En 25-årig kvinde kan være vital i efterforskningen af Costa Concordia-ulykken.

Det skriver den britiske avis, Daily Mail.

I kølvandet på den italienske krydstogtkatastrofe retter italienske politi nu deres søgelys mod et nyt spor. 
 
Skibets 'kryster-kaptajn', Francesco Schettino, blev set i selskab med en ung, blond kvinde, da luksusskibets stødte på grund fredag aften.

LÆS OGSÅ:

 
Den smukke kvinde menes at være en ansat på skibet, den 25-årige Domnica Cemortan fra Moldova, skriver avisen. Ifølge avisen kilder ville kaptajnen ville 'imponere hende'. Cirka en halv time tidligere på aftenen blev hun set spise middag med kujon-kaptajnen. 

Den mest hadede mand
Ifølge vidner kendte hun Schettino, som efterfølgende er blevet stemplet som Italiens mest hadede mand af flere medier på grund af sin rolle i ulykken. 
 
Kaptajnen har under forhør tilstået, at han lavede en navigationsfejl, skriver BBC. Han gav signal for sent til at dreje væk fra den kurs, der endte med at sætte fatalt punktum for flere tusinde menneskers drømmeferie.

Forsvarede kaptajnen

Det har dog ikke afholdt Domnica Cemortan fra at give et interview kort efter ulykken, hvor hun udtaler, at kaptajnens gerninger har 'reddet liv', skriver Daily Mail.
 
Schettino menes at være direkte skyld i ulykken, der indtil videre har kostet 11 mennesker livet, da krydstogtskibet stødte på grund ud for Toscana i Nord-Italien.

LÆS OGSÅ: 

Der er stadig 20 savnet.