En engelsk pige på blot fire år oplevede sine første tømmermænd, efter en tjener på restauranten Frankie & Benny's kom til at bytte rundt på drinks-ordren og gav hende en rigtig cocktail i stedet for en snyde-cocktail.

Det skriver engelske The Mirror.

Det engelske par Mark Thomas og Kathryn Wilson på henholdsvis 33 og 29 år raser mod den engelske restaurantkæde Frankie & Benny's, efter at deres fireårige datter Evelyn blev drukket fuld på restauranten.

Det skete i restaurantens lokalafdeling i byen Burtonwood tæt på Manchester, da Evelyn fik serveret en rigtig cocktail i stedet for en snyde-drink uden alkohol.

På få sekunder fik lille Evelyn hældt en tredjedel af cocktailen i svælget, før hun skubbede den væk.

Først troede Mark Thomas, at hun var kræsen og opmuntrede hende til at drikke mere af, hvad han troede var en alkoholfri og frugtig 'Fruity Sunrise'-drink, men som i virkeligheden var en rigtig cocktail med navnet 'F&B on the Beach' med vodka.

En tjener blev dog opmærksom på problemet og fortalte parret om den uheldige ombytning.

Mark Thomas påstår ifølge The Mirror, at datteren ikke kunne gå lige, at hun fortalte vittigheder og fniste af sig selv, da hun så sig i et spejl på badeværelset på restauranten.

Frankie & Benny's har siden undskyldt for, hvad de kalder en 'menneskelig fejl'. Men den køber Mark Thomas ikke.

Han opfordrer ifølge avisen restaurantkæden til i fremtiden at ændre deres serverring af børne-snydecocktails til plasticbægre eller at bruge et specielt mønster på børneglas for at undgå, at det sker igen.