Canadisk politi er i gang med at undersøge en sag, hvor en mand har skrevet på Facebook, at han har dræbt sin søster, sin kone og deres datter, inden han brændte sig selv ihjel.

Manden hedder Randy Janzen, og torsdag skrev han tilståelsen på det sociale medie og forklarede, at han havde dræbt sin 19-årige datter, fordi migræne gjorde hende deprimeret gennem det meste af livet.

Det skriver det store nyhedsbureau AFP.

»Over de seneste 10 dage har jeg gjort noget af det værste, jeg nogensinde har tænkt, et menneske kunne gøre. Først min søde elskede datter Emily. Den bedste lille pige, som to forældre kunne ønske sig. Emily var fantastisk til så mange ting, men stoppede med stort set alt på grund af migræne,« skrev Randy Janzen på Facebook.

»Emily prøvede alt for at få det bedre, men intet virkede. Jeg tog en pistol og skød hende i hovedet, så nu er hun fri for migræne,« lyder det bestialsk i opslaget.

Den canadiske mand stoppede dog ikke der. Også hans kone Laurel og hans søster stod til at miste livet. For deres egen bedste ifølge .

»Så skød jeg Laurel, fordi en mor skal aldrig høre nyheden om, at hende barn er afgået ved døden. Et par dage senere var turen kommet til min søster Shelly, fordi  hun ikke skulle leve i skam over det jeg havde gjort.«

»Nu er min familie fri for smerte og i himlen.«

Et par timer efter beskeden blev slået op på Facebook fandt politiet i Vancouver et af ligene i et hus. Derefter fandt politiet manden, der havde lukket sig inde i et andet hus.

Kort tid efter politiets ankomst gik huset op i flammer, og det formodes at Randy Janzen stadig var derinde på det tidspunkt. Politiet oplyser, at teknikere stadig ikke har haft mulighed for at kigge nærmere på resterne af huset.

»Vi er opmærksomme på Facebook-siden,« udtaler Stephanie Ashton, talskvinde hos politiet.