Newt Gringrichs eks-kone afslører en hykler, der er bedre til utroskab end at lede en supermagt.

Hun har tidligere sagt, at hun kan stoppe hans karriere med ét interview. Det kan meget vel være, hvad Marianne Gingrich gør nu.
 
For i aften taler den republikanske præsidentkandidat Newt Gingrichs kone omsider ud i et eksklusivt interview med amerikanske ABC News. Og det er ikke peanuts at dømme ud fra det klip, som kanalen har lagt ud på deres hjemmeside. Det er ikke kønt.

Hykler 

- Newt mangler simpelthen moralsk karakter til at blive præsident, lyder den brutale dom i interviewet fra programmet 'Nightline'. 

Punkter på hans politiske dagsorden om det hellige ægteskab og betydningen af solide familieværdier kan ikke forenes med hans eget liv, fortæller eks-konen åbenhjertigt i interviewet.

Åbent ægteskab

Og hun burde vide det. For hun oplevede en knap så angrende Newt Gingrich, da han tilstod at have en affære med kvinden, der er hans nuværende kone, Callista Gingrich. Snarere opfindsom.

LÆS OGSÅ: 
 
 - Han bad mig om et åbent ægteskab. 'Callista er ligeglad med, hvad jeg gør,' sagde han, men jeg afslog. Det er ikke et ægteskab, beretter Marianne Gingrich, der selv er konservativ-republikansk orienteret. 

Aldrig sagt undskyld 
Det viste sig, at megen af den lyssky, horisontale aktivitet, der fandt sted mellem Newt og Callista, faktisk foregik i Mariannes ægteseng. 

Newt Gingrich har aldrig sagt undskyld eller vist fortrydelse over for Marianne Gingrich.
 
Lige nu kæmper den republikanske kandidat for 300 millioner amerikaneres gunst i kampen om stillingen som USA's præsident.

Interviewet bliver vist på ABC News natten mellem torsdag og fredag klokken 2.35 dansk tid.