Den 62-årig William Spengler, der juleaftensdag skød fire brandfolk i byen Webster i den nordøstlige ende af staten New York, har efterladt sig et makabert afskedsbrev.

Her fortæller han, at han ønsker at brænde hele sit kvarter af og dræbe så mange som overhovedet muligt. Det fortalte New Yorks Politi 1.juledag ved et pressemøde, skriver CNN.

William Spengler, 62, brugte et Bushmaster semiautomatisk gevær, det samme som blev brugt i Sandy Hook Elimentary School, hvor en 20-årig gerningsmand dræbte 28 børn og voksne tidligere på måneden. Det fortalte lederen af det lokale politi, Gerald Pickering.

Gerningsmanden blev for over 30 år siden i 1981 dømt for at dræbe sin bedstemor. Efter attentatet juleaftensdag, hvor han skød fire politifolk og dræbte de to, skød han sig selv i hovedet.

Ved tirsdagens pressemøde læste politichefen dele af det tre sider lange maskinskrevne afskedsbrev op, hvor William Sprengler blandt andet skriver:
'Jeg mangler stadig at blive klar til at se, hvor meget af mit kvarter som jeg kan brænde ned og gøre hvad jeg allerbedst kan lide - at dræbe folk'.

Hovedparten af brevet vil ikke blive offentliggjort, fordi det indgår i den politimæssige efterforskning.