Et feriemareridt er fundet sted på den caribiske ø Grenada, hvor en amerikansk kvinde er blevet dræbt.

Jessica Colker er tirsdag blevet erklæret død, efter hun to dage forinden på makaber vis var blevet overfaldet på ferieøen Grenada. Det skriver CNN.

Den 39-årige amerikaner gik søndag en tur på den caribiske strand sammen med sin mand og hund.

Den lokale politibetjent Sylvan McIntyre fortæller CNN, at en mand pludselig nærmede sig den lille amerikanske familie. Manden havde en machete i hånden og begyndte at gå til angreb på Jessica Colker. For øjnene af sin mand, som ikke kom til skade.

Tirsdag kom obduktionsrapoorten fra Royal Grenadas Politi, som viste, at Colker døde af et alvorligt kraniebrud og iltmangel.

Politiet har tilbageholdt en mistænkt, men de har endnu ikke sigtet ham for noget. De har endnu heller ikke formået at finde et motiv for drabet.

Jessica Colker arbejdede i Atlanta, USA, som lægesekretær på børnehospitalet Children's Healthcare of Atlanta. Kollegaer var naturligvis dybt rystet, da de fik nyheden af vide om drabet.

»Jessica var et værdifuldt medlem af vores hold. Vi er dybt berørte af de rædselsfulde nyheder. Vores tanker og bønner går til hendes familie under denne svære tid,« skriver Children's Healthcare of Atlanta i en pressemeddelelse.