Caroline Wozniacki skal have stor ros for sin håndtering af mediekritikken, mener en af danskerens hårdeste kritikere.

Forleden måtte Caroline Wozniacki modtage hård kritik for sin kedelige facon over for medierne. Det fik verdensetteren til at forsøge en meget anderledes og mere spændende mediehåndtering på sin efterfølgende presseseance.

Det mediestunt har tilsyneladende givet bonus, for nu står en af de hårdeste kritikere frem og roser den langt mere åbne facon fra danskeren.

- Det var modigt af Caroline at komme frem på den måde, at være så ærlig og åbne op. Hun gav virkelig noget af sig selv i dag. Jeg er imponeret, og det må du gerne hilse hende og sige, siger Matt Cronin, redaktør på magasinet Inside Tennis, til Ekstra Bladet.

Amerikaneren Matt Cronin er en af tennistourens mest erfarne journalister og var ude med riven efter Wozniacki, fordi hun efter hans og flere andre mediers mening afholdt meget kedelige pressemøder efter hendes kampe.

Forleden sagde en noget mere gnaven Matt Cronin følgende til Ritzau:

- Det er kedeligt at snakke med hende.

- Hun er kvik nok, men hun giver slet ikke nok. Hun prøver ikke engang på at være interessant. Og hun fremstår ikke ærlig. Jeg ved ikke, hvorfor hun er sådan på vagt. Hun lyder som en, der har taget et mediekursus i, hvordan man svarer på spørgsmål.

/ritzau/