Caroline Wozniacki tager onsdag aften et afbræk fra tennisspillet, da hun i Los Angeles deltager i ESPY Award, der kårer årets bedste sportsudøvere.

Den danske tennisdarling er ikke selv nomineret i nogle af kategorierne, men deltager i stedet som gæst.

På det sociale medie Twitter har hun lagt et billede op, som viser Caroline Wozniacki omgivet af stylister, der skal gøre hende klar til den store prisuddeling.

Selvom Wozniacki ikke er nomineret til årets bedste kvindelige tennisspiller, så vil hun formentlig bakke op om sin gode veninde Serena Williams, som er nomineret sammen med Petra Kvitova, Maria Sharapova og Simona Halep.

Serena Williams er desuden nomineret i kategorien årets kvindelige atlet sammen med skiløberen Lindsay Vonn, der også er en god veninde til Wozniacki.

Mere interessant er dog kategorierne bedste mandlige atlet og årets mandlige golfspiller. I den førstnævnte kategori er den amerikanske fodboldspiller J.J. Watt nomineret, som flere gange er blevet set sammen med Wozniacki.

Rygterne går på, at de to sportsstjerner har en flirt kørende, men det kan måske blive en smule akavet, når Wozniackis tidligere forlovede - Rory McIlroy - også deltager til prisuddelingen, hvor han er nomineret til årets mandlige golfspiller.