Hvis der er én mand, der gennem tiden har haft et særdeles skarpt øje for, hvad elektronikgiganten Apple har gået og arbejdet på, så er det Ming-Chi Kuo. Apple-analytikeren har så meget insiderviden, at han i de seneste årtier har beskrevet Apples kommende produkter, før iPhone-producenten selv har løftet sløret for noget.

Og nu er han igen ude med en spådom. I en artikel beskriver Ming-Chi Kuo, at han forventer et par Apple-briller og en Apple-bil til at være de nye kæmpeprojekter. Brillerne vil ramme hylderne i 2020, mens du kan få et sæt bilnøgler til en Apple-bil omkring 2023 til 2025, mener analytikeren at vide. Det skriver Business Insider.

Tidligere på måneden kom det frem, at Apple nåede en helt speciel milepæl, da techgiganten blev vurderet til at være én billion (tusinde milliarder) dollar værd. Mere vil have mere, og ifølge Ming-Chi Kuo skal det være en Apple-bil, der kan give firmaet det næste skridt.

»Apple Services (App Store, iTunes, forsikringer og mere, red.), Apple-car og Apple-briller vil sammen skabe Apples næste to billioner dollar markedsvurdering,« skriver Ming-Chi Kuo i den note, som Business Insider har læst.

Det har længe været ventet, at Apple ville lancere et par såkaldte 'smartglasses' ligesom konkurrenten Google, der benytter sig af AR-teknologien. AR - Augmented Reality - kan oversættes til 'forstærket virkelighed' og indebærer i store træk, at man tilføjer et ekstra lag information til virkeligheden. Et eksempel er appen Pokemon GO, hvor en fiktiv Pokemon pludselig kan hoppe rundt i din have, når du bruger dit kamera i mobiltelefonen.

Der har længe været rygter om en såkaldt Apple-bil, men med Ming-Chi Kuos spådom kommer vi tættere på et præcist årstal for de selvkørende biler, som Apple har brugt utallige år på at udvikle.